Какво трябва да знаем, при покупка на темплейт?

Важно при покупка на уеб темплейт. ( By SvetCo Design )

1. Уверете се, че фирмата от която закупувате темплейта не е измамник, уверете се, че имат добри и сравнително високи стойности на посещенията и е желателно да потърсите референции за фирмата-продавач из форумите.

2. Задължително темплейта трябва да има графичен файл ( най-често .psd - фотошоп ) защото иначе ще е невъзможно да редактирате картинките и няма да можете да добавите фирменото си лого в сайта.

3. Цената на един темплейт според статистика не трябва да превишава 77$. Ако темплейта е по-скъп, то за времето, което ще ви отнеме да попълните текстове, картинки и друга информация, то по-добре наемете Уеб-Дизайн Фирма която да ви изпълни поръчката.

4. Ако управлявате сайт на голяма компания с наложена марка или име на пазара не е редно да закупувате темплейт, тъй като е възможно по света да има същия такъв поръчан от друга фирма и това ще говори зле за имиджа ви.

5. Задължително темплейта трябва да е валидиран чрез всички наложени норми ( css, html, xhtml и др. )

6. След като закупите темплейта би било добре да го тествате за съвместимост с всички браузъри. ( Mozila, Netscape, Internet Explorer ).

7. Направете кратко проучване, повърхтностна маркетингова стратегия и накрая Search Engine Optimisation за да постигнете максимални посещения на сайта си.

Вскички тези точни не отнемат много време и най-добре да се възложат на Уеб-Дизайн фирма, където професионалния екип ще свърши всичко вместо вас. Вскички фирми в раздел Уеб Дизайн и Програмиране на templates.start.bg са квалитетни и е редно да се допитате до услугите им за по-добра производителност.





{START_COUNTER}